luni, 7 decembrie 2009

LAPTE GROS 4



Pentru inceput, vreau sa' fie clar: moy sunt un albanez na'scut s,i crescut pe plaiuri mioritice!!!..., prin urmare imi pasa', pentru ca' am devenit vra'd-nevra'nd mioritic Ca Confrat,ii mei mioritici, care-s,i pleaCa' Capul pentru ca sa' nu-l taie sabia, care is'i ingroapa' Anele in zidurile ma'na'stirilor, care asculta' cu senina'tate mioarele care ii avertizeaza' ca' unii vor sa' le ia ga'tul!!!

Dupa' cum deja s,tit,i...tooo...t el, da, chiar eelll a iesit... din nou,...iar,... inca o data,... dar de datra asta ultima data; deci: IN URMA'TORII 5 ANI IAAA...R O SA' TRA'IM BINE!

Crerd Ca'Cu a'ilalalt,ii am fi tra'it tooo...t bine, dar altfel! Se pare, insa', ca' 50% s,i-un pic vor sa' ia in continuare pumni in gura' (trucat,i bineint,eles), spre diferent,a' de cei 50% fa'r-un pic pe care nu i-ar fi deranjat ca a'ilalalt.ii sa joace (trucat, sau nu) un pic de LAPTE GROS cu mogulii mioritici. Cum in democrat,ie,... de obicei,... majoritatea (trucata', sau nu) decide; cei 50% fa'r-un pic vor fi nevoit,i sa' ia s,i ei in continuare tooo...t pumni in gura' (trucat,i bineint,eles).

Complicat, ... ce s'a mai... s-a ales praful s,i de jocul a'sta... LAPTE GROS!!!

Obs: vezi episoadele anterioare LAPTE GROS , LAPTE GROS 2 , LAPTE GROS 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu